Multifunctionele bergingsauto’s zijn 24 uur per dag beschikbaar voor de meest uitdagende bergingsklussen. Razendsnel ter plaatse voor bergingswerkzaamheden en pechhulp op de drukke wegen in de Randstad vanuit Bodegraven. Van lichte Berging (<3500 kg) tot alles daarboven.

Schade, pech of een ander probleem waardoor rijden met uw auto niet meer mogelijk is. Dat kan iedereen overkomen. Wanneer dit op de snelweg gebeurt kan er zelfs best wel een probleem ontstaan of zelfs een onveilige situatie.

Snel en veilig

Met onze multifunctionele bergingsauto’s zijn we zo snel mogelijk ter plekke om u te helpen en de auto naar een veiliger plek te verplaatsen. Of naar een garage voor reparatie.

Gediplomeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn ervaren en hebben trainingen gevolgd. Ze zijn gediplomeerd voor voor lichte berging. Dat betreft personenauto’s en bedrijfsauto’s met een gewicht inclusief lading tot maximaal 3.500 kg.

Of gewoon vervoeren..

Het kan ook zijn dat u zelf niet meer kunt rijden. Of dat de auto geschorst is, of voor verkoop bestemd is. Ook daarvoor kunt u ons bellen. Wij zorgen dat de auto zo snel als mogelijk en veilig wordt vervoerd naar de gewenste bestemming. En…voor een aantrekkelijke prijs.

24/7 bereikbaar

Het takelbedrijf van Roy van Rijswijk staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en is zowel telefonisch als digitaal bereikbaar.

100% gecertificeerd

Wij beschikken over de juiste mensen, middelen en certificeringen en behandelen uw bezittingen met de grootste deskundigheid en kennis.

10 jaar ervaring

We hebben een passie voor bergingswerk. Al 10 jaar. En zijn blij dat we al zoveel mensen hebben kunnen helpen.

Tevreden over onze hulp?

Laat een recensie achter op Facebook

Geef een Facebook recensie