Voor het bergen van vrachtwagens, touringcars en opleggers hebben we multifunctionele takelwagens met een technische capaciteit tot 26 ton. We zijn razendsnel ter plaatse voor zware bergingswerkzaamheden en pechhulp op de drukke wegen in de Randstad vanuit Bodegraven met een netwerk in Europa.

Een zwaargewicht in ons wagenpark is de nieuwe Mercedes Actros 2748 L 6×2/4. Die wordt ingezet voor berging van gestrande vrachtwagens door heel Europa. Daarnaast hebben we twee Mercedes Atego vrachtwagens voor berging.

Bussen en touringcars

De Actros is voorzien van een De Groot Techniek DGT 26000 W installatie en twee Superwinch lieren. De technische takelcapaciteit is 26 ton. Uitgeschoven tilt de opbouw nog eens acht ton extra. Dat maakt het mogelijk om zelfs bussen en touringcars te vervoeren.

24/7 bereikbaar

Het takelbedrijf van Roy van Rijswijk staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en is zowel telefonisch als digitaal bereikbaar.

100% gecertificeerd

Wij beschikken over de juiste mensen, middelen en certificeringen en behandelen uw bezittingen met de grootste deskundigheid en kennis.

10 jaar ervaring

We hebben een passie voor bergingswerk. Al 10 jaar. En zijn blij dat we al zoveel mensen hebben kunnen helpen.

Tevreden over onze hulp?

Laat een recensie achter op Facebook

Geef een Facebook recensie