Bent u gestrand in binnen- of buitenland? Heeft u een voertuig gekocht en wilt u dit vervoeren naar de locatie van uw keuze? Eén van de specialiteiten van Roy van Rijswijk is nationaal en internationaal autotransport.

Roy van Rijswijk kan alle soorten voertuigen transporteren, van een klein tot een extreem groot voertuig en alles wat daar tussen zit. Zolang er maar wielen onder zitten, of hebben gezeten, regelt en verzorgen we transport door heel Europa, veilig en betrouwbaar.

Dealers, garages en particulieren

Het klantenbestand loopt uiteen van dealers, garagebedrijven en vele particulieren. U bepaalt waar uw voertuig opgehaald en afgeleverd behoort te worden. We vervoeren auto’s, motoren, trucks, caravans, campers, busjes en klassiekers

Als u meer wilt weten over onze diensten of direct meer informatie wilt over een transportaanvraag dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

24/7 bereikbaar

Het takelbedrijf van Roy van Rijswijk staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en is zowel telefonisch als digitaal bereikbaar.

100% gecertificeerd

Wij beschikken over de juiste mensen, middelen en certificeringen en behandelen uw bezittingen met de grootste deskundigheid en kennis.

10 jaar ervaring

We hebben een passie voor bergingswerk. Al 10 jaar. En zijn blij dat we al zoveel mensen hebben kunnen helpen.

Tevreden over onze hulp?

Laat een recensie achter op Facebook

Geef een Facebook recensie